Målare i Horred och Marks kommun

Om företaget

2014 gick vi in i ny spännande fas, Sören och Gittan tog över som ägare till Horreds Måleri efter att Sören och hans storebror Bert delat på företaget efter 23 år tillsammans. Ingen större förändring har egentligen skett, mer än på pappret. Bert är lika synlig i företaget då som nu.

En gott samarbete, således ett vinnande koncept bryter man inte!

Backar vi ytterligare några år, ser vi även fjärde generationens inträde, sönerna Micke och Ludde jobbar i företaget som snickare respektive målare. Riktigt kul att vi nu även kan erbjuda våra kunder att utföra snickeriuppdrag. Att just kunna säga att vi är i fjärde generationen inger för många av våra kunder trygghet och förtroende.

Vi får ofta höra; ”här syns det att det är riktiga målare!”. Vi blir stolta som tuppar och när vi ändå håller på och skryter så tror vi på att det är just detta som exempelvis gör att göteborgarna ringer till vårt lilla företag!

Vi är rätt säkra på att det är på grund av den trygghet, lojalitet och yrkeskunskap som vi har byggt upp sen 1960-talet när farfar Åke startade Horreds Måleri som befintliga kunder anlitar oss gång på gång. Men givetvis har vi plats för nya kunder – så tveka inte på att höra av er! Det tycker vi bara är roligt!

Micke, Sören och Ludde

Som en del i vårt fokus på kvalitet använder vi enbart kvalitetsfärg från Nordsjö. Att välja färg från Nordsjö är också ett miljöval. Nordsjö tar ett stort miljöansvar och ligger långt fram i utvecklingen av miljövänliga produkter.

Horreds Måleri AB är medlem i Målaremästarna.