Målare i Horred och Marks kommun

Om företaget

2021 gick företaget in i en ny fas. Michael och Ludvig, fjärde generationen, gick in som delägare och äger nu företaget tillsammans med Sören och Gittan.

Sören och hans bror Bert har drivit företaget ihop i 23 år till 2014 då Gittan och Sören tog över. Bert startade ett eget företag och var med och målade några år men har numera dragit sig tillbaka.

Ludvig som är målare och Michael som är målare och snickare, detta gör att vi kan erbjuda våra kunder att utföra både snickeriarbeten och måleriarbeten. Att just kunna säga att vi är i fjärde generationen inger för många av våra kunder trygghet och förtroende.

Vi får ofta höra; ”här syns det att det är riktiga målare!”. Vi blir stolta som tuppar och när vi ändå håller på och skryter så tror vi på att det är just detta som exempelvis gör att göteborgarna ringer till vårt lilla företag!

Vi är rätt säkra på att det är på grund av den trygghet, lojalitet och yrkeskunskap som vi har byggt upp sen 1960-talet när farfar Åke startade Horreds Måleri som befintliga kunder anlitar oss gång på gång. Men givetvis har vi plats för nya kunder – så tveka inte på att höra av er! Det tycker vi bara är roligt!

Som en del i vårt fokus på kvalitet använder vi enbart kvalitetsfärg från Nordsjö. Att välja färg från Nordsjö är också ett miljöval. Nordsjö tar ett stort miljöansvar och ligger långt fram i utvecklingen av miljövänliga produkter.

Horreds Måleri AB är medlem i Målaremästarna.

Micke, Sören och Ludde